Massages

Ik bied diverse soorten massages aan, maar wil met klem benadrukken dat een erotische massage hier NIET bij hoort!

Al jaren heb ik ervaring met het geven van massages. Hiervoor ben ik sinds november 2017 ook gecertificeerd. Een ontspanningsmassage om te genieten en te ontstressen is mogelijk, maar ook kunt u gericht gemasseerd worden om van uw spier- of pijnklachten af te komen. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van drukpunten om deze klachten te behandelen. Ook kan ik u een cupping behandeling aanbieden. Hierbij wordt met een cup de huid vacuüm getrokken,  wat de bloedsomloop stimuleert en de spieren laat ontspannen. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over de aangeboden massages en cupping van Thuis massage Assen.

Ik kan u bij u thuis bezoeken met een draagbare massagetafel, maar u kunt ook bij mij langskomen in de praktijk aan huis. Deze is gevestigd in de wijk Kloosterveen van Assen. Mijn werktijden zijn op werkdagen tussen 09:30 en 22:00. In het weekend is dit tussen 18:00 en 22:00. Een massage kan voor een half uur maar dit kan ook tot twee uur. Het is ook mogelijk om meerdere personen na elkaar te masseren. Ik kom ongeveer 10 minuten voor het afgesproken tijdstip bij u in verband met de voorbereiding. Het spreekt voor zich dat deze voorbereidingstijd niet meegenomen wordt in de afgesproken periode.

Woont u buiten Assen, in Drenthe, Groningen of Friesland, ook dan kan ik tegen een acceptabele reiskostenvergoeding bij u langskomen voor de gewenste massage.

Massage

Ontspanningsmassage

Deze traditionele ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen en bedoeld om u volledig te laten ontspannen en uw gedachten op 0 te zetten. Een beleving die u het liefst elke dag zou willen ondergaan. Even los van stress van lichaam en geest. U kunt genieten van een massage waarbij uw nek, schouders, rug, benen en voeten worden behandeld. Oftewel een uitgebreide lichaamsmassage. Spieren en huid worden ontspannen door wrijvingen en knedingen. Dit alles bevorderd onder andere de bloedsomloop waardoor afvalstoffen afvloeien. Mijn doel is om u na de massage als herboren te laten voelen. Geen last meer van gespannen spieren en u zult zich een stuk energieker en ontstresst voelen. Wanneer uw lichaam ontspannen is, voelt u ook een meer ontspannen geest.

Massage

Shiatsu massage

Deze massage is bedoeld om u van gerichte klachten af te helpen. U kunt hierbij denken aan rug- of hoofdpijn. Maar ook andere pijnen kunnen worden verholpen. Ik maak hierbij gebruik van gerichte massage op een specifieke plek. Dit hoeft niet de plek te zijn waar u de pijn of klacht ervaart. Met behulp van de zenuwbanen wordt de klacht verholpen. De ervaring leert dat dit een doelmatige behandeling is waarbij u al snel resultaat zult ervaren. Onlangs heb ik in China een aanvullende opleiding gevolgd, om deze techniek nog beter te beheersen.

Massage

Voetmassage

Een voetmassage verbetert de doorbloeding en daarmee ook  uw gezondheid. Er eindigen vele duizenden zenuwen in uw voetzolen. Met een voetmassage worden deze zenuwen gestimuleerd en ontspant uw hele lichaam. Ook geestelijk wordt u er hierdoor ontspannen van. We gebruiken onze voeten intensief en deze mogen ook wel wat aandacht krijgen. Even heerlijk ontspannen en tegelijk gezond bezig zijn door dat uw bloedsomloop wordt gestimuleerd. U kunt een voetmassage combineren met de andere aangeboden massages.

Massage

Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage is goed voor je algehele gezondheid. Dit komt mede omdat een gezichtsmassage het hormoon oxytocine opwekt.Dit heeft onder andere goede invloed op de ademhaling, spijsvertering en zenuwstelsel. Daarnaast is het ook stress verlagend. Natuurlijk verhoogd het, net als de andere massages, de bloedsomloop. De gezichtsmassage is te combineren met de andere aangeboden massages.

Cupping

Cupping

Cupping is een massagetechniek die oorspronkelijk uit China komt. Het is ontwikkeld om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken.  Cupping heeft een behoorlijk dieptewerking. Dit gebeurt met behulp van speciale glazen cups welke vacuüm op de huid worden aangebracht. De huid en spieren raken goed doorbloed waardoor afvalstoffen makkelijker kunnen worden afgevoerd. Cupping geeft een ontspannen effect maar kan ook helpen bij spierklachten door stress. Na de behandeling zullen er duidelijke verkleuringen zichtbaar zijn. Deze zullen na een aantal dagen vanzelf verdwijnen.