Beoordelingen

Ik had niet gedacht dat dit zo gemakkelijk zou zijn. Vanwege pijnlijke schouders wilde ik een afspraak maken bij een massage salon, maar ik hoorde van een vriendin van Thuismassage Assen. Laat ik dat maar proberen, dacht ik. Laan was erg aardig en heeft me prima geholpen, de pijnklachten waren verdwenen na een massage van een uur. Ik ga binnenkort weer een afspraak maken.

Jannie de Wit

Afgelopen week heb ik een afspraak gemaakt bij Laan voor een ontspannings massage. Ik werd zoals aangegeven op de website eerst gebeld en ontving daarna netjes een bevestiging van de afspraak per mail. Ze kwam op de afgesproken tijd bij mij thuis in Assen. Laan is een spontane en vrolijke Chinese vrouw, zoals ze ook over komt op de foto’s op haar website. Nadat ze de massage tafel had klaargezet en de verdere voorbereidingen waren getroffen, heb ik genoten van een heerlijke uitgebreide ontspannings massage van een uur. Alles was prima verzorgt. Ik kijk tevreden terug op deze ervaring en zal zeker weer een afspraak met haar maken. Dank je wel Laan!

Petra van Os

Beste Laan,

Ik ben zeer tevreden over jouw Aziatische massage. Ik heb al paar maanden last van mijn knieën, Ik heb alles er aangedaan , maar niets heeft geholpen. Toen hoorde ik van een vriendin, dat thuis massage assen het probleem misschien kan verhelpen.

Inmiddels is het door jouw behandeling veel beter geworden.

Dank je wel.

Groetjes van Anita

Anita

Laan Mo je geeft echt geweldige massage’s.
Geweldig om van stress af te komen.
En heb geen pijn meer in schouders en rug als je ben geweest.

En je web site is top.
M.v.g Nick

Hoi Mo, het volgende wilde ik even kwijt. Mo jij bent een wonder op twee benen. Ben al vele malen bij je geweest voor massage omdat ik te laat bij je ben gekomen met mijn klachten. Ik heb vanaf mijn jeugd veel zwaar werk gedaan wat nu zijn tol eist en wat zelfs jij niet in een paar keer kunt herstellen. Bij het begin van de massage hoef ik jou niet te vertellen waar ik last van heb want jij legt precies de vinger op de zere plek. Ook heb ik gevraagd om een harde aanpak wat jij je niet twee keer laat zeggen, want mijn motto is:,zachte heel meesters stinkende wonden, Wat jij allemaal voor mij hebt gedaan zowel geestelijk als lichamelijk kan ik met geen pen beschrijven. Veel pijnen heb je al bij mij weg gehaald en na de laatste keer stapte ik thuis gekomen uit mijn auto en het voelde alsof er touwen waren door gesneden die voorheen mijn lichaam beperkten in mijn bewegingen. Ook dit is een gevoel dat je moet beleven en niet is te beschrijven. Mo bedankt dit is jouw roeping hiervoor ben jij op de wereld gekomen om mensen te helpen. BEDANKT groetjes Tom